Kapcsolat adatok

}

Nyitvatartási idő

Ideiglenesen az üzlet zárva.

Üzletünk címe

6800 Hódmezővásárhely, Lánc utca 9.
(az Opál ékszerbolttal szemben, a mozi utcájában)

Így jutsz el hozzánk a leggyorsabban

Sokan összetévesztenek minket a Lánc utca másik végén található korábbi Hódszakszerviz üzletével. Ezért készült egy kis videós és szöveges útmutató, hogy könyebben megtalálj. Nézd végig kérlek és biztosan megtalálod az üzletünket.
Amennyiben autóval vagy motorral érkezel, akkor
csak a Petőfi út irányából tudsz a Lánc utcába (a mozi utcája) behajtani, mert ez az utca egyirányú. Az utcába befordulva ~15 méterre jobb oldalon fogod megtalálni az üzletünket. Ne feledd, üzletünk parkoló övezetben található, de van megoldás. Lejjebb megtalálod!
Ha kerékpárral vagy gyalogosan jössz
az Andrássy út irányából, akkor fordulj be a Papír-Írószer bolt mellett a Lánc utcába (a mozi utcája) és haladj tovább az utca vége felé, majd a vége előtt pár méterrel bal oldalon találod meg az üzletünket. Üzletünket ne keverd össze az utca elején található másik számítógépes üzlettel, mert az egyik másik cég. Csak egyszerűen haladj tovább! Amennyiben a Petőfi út irányából érkeznél, akkor az utcába befordulva ~15 méterre jobb oldalon találsz meg minket az Opál ékszerbolttal szemben.

Petőfi út irányából

Andrássy út irányából

Parkolás

Ha hozzánk érkezel, akkor a bolt előtt a letérkövezett felületre felálhatsz az autóddal annyira, hogy ne zavard a gyalogos közlekedést. Ennek a területnek a használata az ügyfeleink részére díjmentes. Foglaltság esetén a legközelebbi területet, ami kívül esik a parkoló övezet határain a Lánc utcával majdnem szemben lévő Márton utcában találod.

Útvonaltervezés azonnal:

GoPc üzlet

6800 Hódmezővásárhely, Lánc utca 9.
(az Opál ékszerbolttal szemben, a mozi utcájában)

+36302899848